Kamer en suite deuren zijn deuren tussen twee aaneengesloten kamers, bijna altijd zijn het schuifdeuren. Kamer en suite deuren ogen zeer fraai. De deuren worden meestal achter kasten geschoven, zodat aan beide zijden van de deur opbergmogelijkheden zijn. De deuren kunnen geheel van hout zijn, vaak met panelen, of ingezet met sierglas of glas in lood zodat er meer licht in de andere ruimte komt.

En suite deuren zijn functioneel en praktisch om ruimtes te scheiden, u hoeft geen rekening te houden met de draaiïng van de deur. En suite deuren met glas in lood, om ruimtes sfeervol te scheiden maar niet geheel van elkaar af te sluiten.

Een kamer en suite deur kan zowel op de wand als in de wand gemonteerd worden. BSS-Deuren levert uitsluitend hoogwaardige systemen voor deze schuifdeuren en kan uw deuren reeds voorzien van de nodige bewerkingen voor een en suite deur.

Een onderrail is voor en suite deuren niet nodig. De schuifdeuren hebben een kleine deurgeleider die zorgt voor moeiteloos schuiven van de deuren.

Showroom
In onze showroom in Hoofddorp geven wij u graag een uitgebreid advies op maat en krijgt u inzicht in de schuifdeuren en merken die wij voeren.

Waarom BSS-Deuren

  • Maatwerk, vakmanschap & kwaliteit
  • 30 jaar ervaring
  • Ruime showroom
  • Advies en service op maat
  • Leverancier van Weekamp, Albo, Bruynzeel en Austria

Voor een vrijblijvend advies op maat. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom in Hoofddorp. Telnr: 023-567 2050