Een nieuwe achterdeur voor een nieuwbouwwoning of als vervanging van een bestaande achterdeur? BSS heeft een ruime collectie achterdeuren in diverse stijlen en materialen van verschillende merken. Een achterdeur is vaak met een gedeelte van glas. Denk aan de toegang via de tuin of bijv. een balkondeur. De achterdeur is een veel gebruikte toegang van woningen. Om het risico van inbraak zoveel mogelijk te beperken zijn al onze achterdeuren voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, met deurbeslag van het keurmerk SKG***.
Het merk, optionele beglazing, de kleur, het beslag bepalen de stijl. Veiligheidseisen en goede isolatie zijn een must. BSS-deuren heeft dit advies in huis.

Kies uit één van onze stijlen: Klassiek & Landelijk of Basic & modern

Veiligheid: SKG-Keurmerk***
Onze sloten zijn voorzien van het keurmerk SKG. SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk (o.a.) test op sterkte en duurzaamheid. Hang en sluitwerk dat bewezen heeft voldoende inbraakwerend te zijn mag het keurmerk met sterren dragen. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid van het product aan. BSS levert SKG met 3 sterren

Showroom
In onze showroom in Hoofddorp geven wij u graag een uitgebreid advies op maat en krijgt u inzicht in de deuren en merken die wij voeren.

Waarom BSS-Deuren

  • Maatwerk, vakmanschap & kwaliteit
  • 30 jaar ervaring
  • Grote showroom
  • Advies en service op maat
  • Leverancier van Weekamp, Albo, Bruynzeel en Austria

Voor een vrijblijvendadvies op maat. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom in Hoofddorp. Telnr: 023-567 2050