Tuin- en terrasdeuren vormen de verbinding tussen de woonkamer en de tuin of het terras. De vorm van de deur is bepalend voor de hoeveelheid licht die binnenkomt en het uitzicht naar buiten. Een terrasdeur is wel degelijk onderdeel van het interieur. De keuze van een tuin- of terrasdeur is wel iets om bij stil te staan. Kies een lage raamlijn bij uitzicht op een mooi terras of tuin. En hoe fijn is het als u met mooi weer de deuren naar buiten open kunt gooien.

Veiligheid: SKG-Keurmerk***
Onze sloten zijn voorzien van het keurmerk SKG. SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk (o.a.) test op sterkte en duurzaamheid. De openslaande deuren worden geleverd met terrasdeursluiting. Deze driepuntsvergrendeling sluit de deur op drie plaatsen. In het midden met de gebruikelijke dag- en nachtsluiting, en boven en onder met twee sterke haakschoten. BSS levert SKG met 3 sterren

Showroom
In onze showroom in Hoofddorp geven wij u graag een uitgebreid advies op maat en krijgt u inzicht in de tuin- en terrasdeuren en merken die wij voeren.

Waarom BSS-Deuren

  • Maatwerk, vakmanschap & kwaliteit
  • 30 jaar ervaring
  • Grote showroom
  • Advies en service op maat
  • Leverancier van Weekamp, Albo, Bruynzeel en Austria

Voor een vrijblijvend advies op maat. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom in Hoofddorp. Telnr: 023-567 2050