Het uiterlijk van een veiligheidsdeur is vaak niet anders dan een traditionele deur. Een veiligheidsdeur  van BSS-Deuren bewijst dat design en veiligheid samen gaan.  Een veiligheidsdeur werkt even soepel en kan tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling hebben. Het verschil is ‘veiligheid’!! Veiligheidsdeuren voorkomen brand en inbraak en biedenweerstand tegen kogels en explosieven. Dit geeft de geruststelling om in huis te ontspannen of zakelijk om u te concentreren op uw werk. Een veiligheidsdeur is in een meest extreme vorm  brandveilig, biedt weerstand tegen hydraulisch of explosief inbraakwerktuig en is kogelwerend tegen automatische vuurwapens (o.a. kalashnikovs).

Veiligheid: SKG-Keurmerk***
Onze sloten zijn voorzien van het keurmerk SKG. SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk (o.a.) test op sterkte en duurzaamheid. Hang en sluitwerk dat bewezen heeft voldoende inbraakwerend te zijn mag het keurmerk met sterren dragen. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid van het product aan. BSS levert SKG met 3 sterren

Showroom
In onze showroom in Hoofddorp geven wij u graag een uitgebreid advies op maat en krijgt u inzicht in de veiligheidsdeuren en merken die wij voeren.

Waarom BSS-Deuren

  • Maatwerk, vakmanschap & kwaliteit
  • 30 jaar ervaring
  • Grote showroom
  • Advies en service op maat
  • Leverancier van Weekamp, Albo, Bruynzeel en Austria

Voor een vrijblijvend advies op maat. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom in Hoofddorp. Telnr: 023-567 2050